Onze visie

SLIM Media is een jong en gedreven bedrijf met een grote passie voor digitale media. Wij helpen bedrijven en organisaties graag om zich sterk neer te zetten op het internet en hierdoor te groeien op de online markt. We zijn ervan overtuigd dat iedere ondernemer, groot of klein, startend of gevestigd, moet kunnen beschikken over goede teksten tegen een eerlijke prijs.

Onze diensten

SLIM Media biedt complete oplossingen op maat voor tekstproducties, grafische vormgeving en zoekmachine optimalisatie. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en ondersteuning op tal van vlakken, van contentbeheer voor websites en webshops tot het opstellen van een communicatieplan. Ook (tijdelijke) ondersteuning op locatie behoort tot de mogelijkheden.

SLIM Media werkt transparant en volgens een no-nonsense aanpak. Zo hanteren wij een flexibele werkwijze en duidelijke tarieven. U kent uw bedrijf als geen ander en dat gegeven hanteren wij dan ook altijd als uitgangspunt. Wij laten onze klanten graag spreken; bekijk onze referenties en ons portfolio.

Meer weten over onze diensten of wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.